Visittkort

Visittkort
NYHET: Trykk på bildet, kom til min fotSIDE på FaceBook

Hvis du er fotograf

xxxx



Og klokka er:

BRYLLUP

Fotografier som vises i dette området er den eksklusive eiendommen til MTSS, innehaver av denne bloggen, og er beskyttet i henhold til internasjonale lover om opphavsrett. Fotografiene kan ikke å lastes ned, reproduseres, kopieres, lagres, manipuleres, brukes eller endres på noen måte, alene eller med annet materiale, eller ved hjelp av datamaskin eller andre elektroniske midler, uten uten tillatelse fra MTSS. Bruk av MTSS's bilder som grunnlag for et annet fotografisk konsept eller illustrasjon er et brudd på opphavsretten. Ved å gå inn dette nettstedet godtar du å være bundet av vilkårene i denne avtalen. Ingen av bildene er innenfor den offentlige sfæren. Copyright-reglene kan du finne til høyre i bloggen - Vennligst ta kontakt dersom noe skulle være av interesse. Det er bare hyggelig, det, og vil bli tatt som et kompliment. Skal bilder brukes ikke-kommersielt: 1 jeg vil vite om det 2 mitt navn/e-postadr. skal stå under bildet 3 ...samt link til min nettside.

mandag 10. januar 2011

Om å bære ved, og om katter.

Her bæres det ved, ja. Hver morgen må det hentes ved i låven. Og i låven, der venter naboens katt. Han blir med og sjekker hver vedkubbe, og er ellevill etter kos.

Han er nesten trill rund, så han kaller vi Kula, selv om han heter Pelle. Han og katten vår utfordrer hverandre om territoriet hver dag. Katten vår kalles Stripa, selv om hun heter Ariel. Så da blir det Kula og Stripa.

Kula vil gjerne ha alle menneskene for seg selv, og jager Stripa bort fra oss. Han bor i låven, sammen med en hane og tre høner, men følger gjerne med hjem, ved å sette seg oppå veden. Vi vil jo ikke at Stripa skal bli jaget bort fra hjemmet sitt, på grunn av oss, når han følger med på lasset.

Derfor, når vedplukkingen er ferdig får han en liten neve "godtemat" i låven, før veden blir båret hjem. Og det er kjempestas, da storkoser han seg. Selv om godtematen bare består av vanlig tørrfor. Har hørt at katter tar det som kjærlighetstegn når de får mat servert.


Her kommer veden hjem, i Clas Ohlsons poser. Kjekke poser, passe størrelse, lette å stable, og det blir lite søl av veden inne. De pynter ikke særlig opp, så hvis det var mulig, ville jeg nok bedt dem lage posene i en farge som passet litt bedre til interiøret. Mer sannsynlig er det at jeg må lage en kasse jeg kan stable dem i, enn at de skifter farge.

Når veden kommer hjem, da skal Stripa sjekke veden, for den lukter det Kula av.


.

Ingen kommentarer:

Forskjellige blogger

Random pics

tilfeldig utvalgte artikler fra bloggen: