Visittkort

Visittkort
NYHET: Trykk på bildet, kom til min fotSIDE på FaceBook

Hvis du er fotograf

xxxx



Og klokka er:

BRYLLUP

Fotografier som vises i dette området er den eksklusive eiendommen til MTSS, innehaver av denne bloggen, og er beskyttet i henhold til internasjonale lover om opphavsrett. Fotografiene kan ikke å lastes ned, reproduseres, kopieres, lagres, manipuleres, brukes eller endres på noen måte, alene eller med annet materiale, eller ved hjelp av datamaskin eller andre elektroniske midler, uten uten tillatelse fra MTSS. Bruk av MTSS's bilder som grunnlag for et annet fotografisk konsept eller illustrasjon er et brudd på opphavsretten. Ved å gå inn dette nettstedet godtar du å være bundet av vilkårene i denne avtalen. Ingen av bildene er innenfor den offentlige sfæren. Copyright-reglene kan du finne til høyre i bloggen - Vennligst ta kontakt dersom noe skulle være av interesse. Det er bare hyggelig, det, og vil bli tatt som et kompliment. Skal bilder brukes ikke-kommersielt: 1 jeg vil vite om det 2 mitt navn/e-postadr. skal stå under bildet 3 ...samt link til min nettside.

lørdag 31. juli 2010

Konverteringsprogram for Raw-bilder




Codecs for Windows
Download
Converting & Delivering RAW: Chapter Ten
RAWc10_windows.pdf (last ned)
2.11 MB
Portable Document file
Get Acrobat Reader

Oversettelse fra Google:
Mange fotografer , spesielt de med digitale speilreflekskameraer -skudd i " RAW -modus , som sender ut et filformat som er opphavsrettslig beskyttet av kameraet sitt merke og modell ( for eksempel . CR2 , . NEF ) . Disse RAW formater bevare mer av den opprinnelige informasjonen fra kameraet enn JPG -filen som de fleste andre kameraer utgang. Dette ekstra informasjonen gir bedre kvalitet, men det kommer til kurs brukervennlighet. JPG er en universelt støttes bildefil format , men som alle som har brukt RAW -filer kan fortelle deg , de er alt annet enn universelt støttes.
I det siste , hadde RAW skyttere til enten stole på RAW konvertering programvare som leveres av sitt kamera produsenten , eller sette sin skjebne i hendene på mylderet av programvareprodusenter som har forsøkt å reverse - engineering disse formatene for støtte i sine programmer. Dette førte til en rekke problemer : kompatibilitetsproblemer , varierende kvalitet eller inkonsistente resultater fra ett program til et annet , og hull i brukerens arbeidsflyt der RAW- støtte er mangler .
Windows Vista forsøk på å løse disse problemene ved å tilby en utvidbar plattform som gjør det mulig for disse (og andre ) nye filformater som skal legges til Windows av eieren av filformatet . Denne støtten kommer i form av en kodek , som brukere vil få fra sine kamera produsent , enten ved å laste den , eller sammen med en ny kamerahuset . Den Photo Gallery vil selv oppdage tilstedeværelsen av disse filene , og hjelpe deg å laste ned en kodek når den finnes .
Microsoft har jobbet med de største kameraprodusenter slik at de kan gi kodeker for de forskjellige RAW formater til sine kunder . Når disse kodeker er installert, vil brukerne oppleve at de kan vise sine RAW -filer og miniatyrer gjennom Windows Vista

Codec developers/utviklere
ArdFry
Canon
Nikon
Olympus
Panasonic
Pentax
Sony
ArdFry



Kilde:

Ingen kommentarer:

Forskjellige blogger

Random pics

tilfeldig utvalgte artikler fra bloggen: