Visittkort

Visittkort
NYHET: Trykk på bildet, kom til min fotSIDE på FaceBook

Hvis du er fotograf

xxxx



Og klokka er:

BRYLLUP

Fotografier som vises i dette området er den eksklusive eiendommen til MTSS, innehaver av denne bloggen, og er beskyttet i henhold til internasjonale lover om opphavsrett. Fotografiene kan ikke å lastes ned, reproduseres, kopieres, lagres, manipuleres, brukes eller endres på noen måte, alene eller med annet materiale, eller ved hjelp av datamaskin eller andre elektroniske midler, uten uten tillatelse fra MTSS. Bruk av MTSS's bilder som grunnlag for et annet fotografisk konsept eller illustrasjon er et brudd på opphavsretten. Ved å gå inn dette nettstedet godtar du å være bundet av vilkårene i denne avtalen. Ingen av bildene er innenfor den offentlige sfæren. Copyright-reglene kan du finne til høyre i bloggen - Vennligst ta kontakt dersom noe skulle være av interesse. Det er bare hyggelig, det, og vil bli tatt som et kompliment. Skal bilder brukes ikke-kommersielt: 1 jeg vil vite om det 2 mitt navn/e-postadr. skal stå under bildet 3 ...samt link til min nettside.

torsdag 23. juli 2009

Morten Krogvold - fotograf

Morten Krogvold f. 1950 - Jeg er ikke spesielt begavet eller et stort talent, men arbeidsom og elsker det jeg holder på med. Hardt arbeid frigjør talent. Det er lett å bli en brukbar fotograf, men det neste steget er vanskelig. Kameraet er faktisk fotografens begrensning. På workshopene mine ber jeg elevene tegne etter et maleri av Rembrandt. Det viser seg at alle har sin personlige strek. Hadde de fotografert, ville alle fått like gjengivelser. Det er lett å registrere virkeligheten, men vanskelig å gripe stemningen og pulsen med en mekanisk innretning.
Les hele artikkelen:
http://www.fineart.no/kunstner/morten-krogvold


OM Å LÆRE, ved Morten Krogvold:
http://www.kunstogdesign.no/form205/krogvold.html


Morten Krogvold blir digital
Av: Morten M. Løberg (tekst og bilder) Publisert: 13.des 2005 00:00
(13.12.2005) Morten Krogvold har fotografert digitalt i studio for første gang, og det ga mersmak. Er det slutt på film for fotograf Morten Krogvold?
Les hele artikkelen:
http://www.fotografi.no/wip4/morten-krogvold-digital/d.epl?id=133386

Nærmere opplysninger om Norsk biografisk leksikon (NBL)
var addthis_pub="kunnskapsforlaget";


Morten Krogvold – utdypning (NBL-artikkel)
Forfatter: Hanne Holm-Johnsen
Morten Krogvold, født 3. mai 1950, fødested Oslo. Fotograf.............

Les hele artikkelen på Store Norske Leksikon:
http://www.snl.no/.nbl_biografi/Morten_Krogvold/utdypning


Bilder av og med Morten Krogvold:
http://images.google.no/images?hl=no&q=morten+krogvold&um=1&ie=UTF-8&ei=ZJloSs2aF5DK_gaI4eWcCw&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4

Intervju med Morten Krogvold i Foto.no ..
http://foto.no/cgi-bin/articles/articleView.cgi?articleId=43410

.

Ingen kommentarer:

Forskjellige blogger

Random pics

tilfeldig utvalgte artikler fra bloggen: