Visittkort

Visittkort
NYHET: Trykk på bildet, kom til min fotSIDE på FaceBook

Hvis du er fotograf

xxxx



Og klokka er:

BRYLLUP

Fotografier som vises i dette området er den eksklusive eiendommen til MTSS, innehaver av denne bloggen, og er beskyttet i henhold til internasjonale lover om opphavsrett. Fotografiene kan ikke å lastes ned, reproduseres, kopieres, lagres, manipuleres, brukes eller endres på noen måte, alene eller med annet materiale, eller ved hjelp av datamaskin eller andre elektroniske midler, uten uten tillatelse fra MTSS. Bruk av MTSS's bilder som grunnlag for et annet fotografisk konsept eller illustrasjon er et brudd på opphavsretten. Ved å gå inn dette nettstedet godtar du å være bundet av vilkårene i denne avtalen. Ingen av bildene er innenfor den offentlige sfæren. Copyright-reglene kan du finne til høyre i bloggen - Vennligst ta kontakt dersom noe skulle være av interesse. Det er bare hyggelig, det, og vil bli tatt som et kompliment. Skal bilder brukes ikke-kommersielt: 1 jeg vil vite om det 2 mitt navn/e-postadr. skal stå under bildet 3 ...samt link til min nettside.

torsdag 29. september 2011

Du, verden!

Ja, når man møter et slikt syn, da løper man inn og henter kamera......
Tett tåke, og edderkoppene hadde virkelig jobbet med nettene sine. Kunne se gårdsplassen, selv om også låven var ganske tildekket med tåke.


.

fredag 2. september 2011

PhotoBuchet - 10GB lagring, og litt moro-redigering

.
Bilde m endringer, og 3 rammer.
Ramme 1 - smal gull
Ramme 2 - svart m paspateur (veldig tynn)
Ramme 3 - bred gull

Photobucket

Bildet "original" (er bearbeidet tidligere, og kopiert med Screen Snaper på sidepanelet, og er faktisk bare noen få kb i størrelse).

The cat-table


Hele vitsen med bildet er?

Jo, det er puse-bordet, det!! Der ved komfyren satte jeg et gammelt kjøkkenbord, når vi flyttet hit i fjor. Jeg tenkte det kunne bli en fin "arbeids-øy". Men, det varte og rakk før jeg fikk kjøpt materialer. Etter hvert fant jeg ut, at med min ikke-så-helt-gode rygg, så var det en ypperlig plass for pusen. Først og fremst da for å børste og tørke, også brukte vi å servere ferskmat, som vi kaller "godte-mat".

Vesla har egentlig aldri likt å spise alene, så fant jeg ut at hun likegodt kunne få all maten her, og det ble sukksess. Da får hun vært oppe i høyden, og trivselen når hun spiser har økt veldig mye. Hun kom til oss når hun var ca 8 mnd, og hadde ikke hatt det så greit, mht at andre dyr tok både maten og vannet fra henne, og hun derfor var "små-spiser". Mye tyder på at en del av det henger igjen i henne.

I tillegg til dette, så slipper jeg å jage henne ned fra benker ellers i kjøkkenet, og hun legger seg til å følger med når jeg arbeider der, og tror hun får masse godtemat. Det vil si, hun får lukte på, og undersøke alt mulig, og en liten pekefinger med et og annet som smaker godt., på en hygienisk måte.

Og hun er så snill, hun hører på alt jeg sier, når det gjelder slikt hun ikke får lov til. Antar at det er fordi hun da ikke har behov for å undersøke rundt på benker og bord, fordi hun alltid får være med på det som skjer.

Når det gjelder programmet, så må jeg nok si at jeg finner det veldig tregt. Det kan komme av at jeg ikke har så god internettforbindelse, så det får bli opp til den enkelte å finne ut av det selv, da dette er online.


.

Forskjellige blogger

Random pics

tilfeldig utvalgte artikler fra bloggen: