Visittkort

Visittkort
NYHET: Trykk på bildet, kom til min fotSIDE på FaceBook

Hvis du er fotograf

xxxx



Og klokka er:

BRYLLUP

Fotografier som vises i dette området er den eksklusive eiendommen til MTSS, innehaver av denne bloggen, og er beskyttet i henhold til internasjonale lover om opphavsrett. Fotografiene kan ikke å lastes ned, reproduseres, kopieres, lagres, manipuleres, brukes eller endres på noen måte, alene eller med annet materiale, eller ved hjelp av datamaskin eller andre elektroniske midler, uten uten tillatelse fra MTSS. Bruk av MTSS's bilder som grunnlag for et annet fotografisk konsept eller illustrasjon er et brudd på opphavsretten. Ved å gå inn dette nettstedet godtar du å være bundet av vilkårene i denne avtalen. Ingen av bildene er innenfor den offentlige sfæren. Copyright-reglene kan du finne til høyre i bloggen - Vennligst ta kontakt dersom noe skulle være av interesse. Det er bare hyggelig, det, og vil bli tatt som et kompliment. Skal bilder brukes ikke-kommersielt: 1 jeg vil vite om det 2 mitt navn/e-postadr. skal stå under bildet 3 ...samt link til min nettside.

lørdag 18. desember 2010

Vinter

.

tirsdag 7. desember 2010

Lurer på utskrifter, å bestemme utskriftsstørrelser

Da teksten under er satt inn i et "bilde", så kan det være at du må øke størrelsen ved å øke visning på skjermen din.




Nå har jeg fått noen råd. Først ser jeg gjennom bildet på 100% visning, og ser om bildet er skarpt. Deretter deler jeg opp bildet i X antall ruter, skriver ut i en størrelse jeg vil ha utsnittet. Om jeg vil ha en utskrift på 1 meter, kan jeg feks ta et utsnitt, 1/10-del av bildet, og skrive det ut i 10cm, og ser da om bildet tåler størrelsen.

Jeg har da tenkt meg nå, for å bli kjent med mine muligheter, å ta en del bilder å gjøre dette med. Da tar jeg bilder som i utgangspunktet, uten annet enn grunnleggende justeringer på NEF-filer (Nikon sine RAW-filer). Dette gjør jeg da i Nikon sitt program NX2, og bruker kun den første delen i programmet, som kun er for NEF-filer.

onsdag 1. desember 2010

Religiøst innslag på bloggen - ny bok om "Regnet som aldri kommer"

I tillegg til at denne bloggen stort sett skal inneha foto, foto, foto og atter foto, så innimellom kan jeg ikke dy meg for en forfatter eller musiker i ny og ne som gir inntrykk på meg. Det har vel også med på å forme meg og det jeg etterhvert behersker å formidle innenfor foto/redigering etc.

Etter å ha fulgt med David et par år nå, så vet jeg at han er seriøs og grundig på alle måter mht det han jobber med som forfatter. Mitt behov for et forfatterskap innen det David Åleskjær setter "lys" på, er at jeg selv ikke har en bakgrunn med religiøs oppvekst, og på mange måter ikke har evne til å sette meg inn i allslags litteratur rundt emner jeg er opptatt av, spesielt ikke engelsk litteratur. Og selve bibelen og tolkninger av denne, ja der er det mye rart.

Min erfaring er at uansett hvilket miljø man trakter mot, så vil det alltid være en slags enighet i miljøet om hva som er rett/galt/kleskoder/holdninger og masse annet. Som 31-åring kom jeg til tro, og svelger lite av disse kodene som finnes innenfor det miljø, og trives best utenfor det "kristelige" miljø, - å glede meg over troen min og leve med den som best jeg kan og ikke kan, og dele der noen vil ha av det, er mitt mål. I hvert fall inntil videre. Litteratur er sjelden laget uten en eller annen innsikt, og der føler jeg at jeg får "et felleskap" til å bryne mine egne tanker, mot tanker som ikke nødvendigvis er lik mine egne. Synes vel at Kvekerne har en veldig sunn grunnleggende holdning.... Men, når det er sagt, ikke helt greia for meg, det heller.....

Sitat vedr boka, fra bloggen der David lanserer boka selv:

Den nye boka mi, "Regnet som aldri kommer", kan bestilles ved å sende SMS med navn/adresse og ønsket antall til 941 23 634.

1 bok koster 199 + porto, 10 bøker koster 1500 og sendes portofritt...

...ADVARSEL TIL POTENSIELLE KJØPERE:

Denne boka er ulikt alt annet jeg skriver nå for tiden. Denne boka er kun skrevet med tanke på Jesustroende, og er spesielt rettet mot den karismatiske fløyen av kristenheten. Alle andre vil ha særdeles lite utbytte av den, da språkbruken mildt sagt er intern. (Det er en grunn til at det bare er pinsebevegelsens avis, Korsets Seier, som så langt har skrevet om boka.)


Davids liv:
SMS til 94123634  navn/adresse og ønsket antall
davidsliv.blogspot.com


Intervju i Korsets seier:Korsets Seier på nett - Regnet som ikke kommer
www.k-s.no
– Du skrev denne boken på noen få dager. Hvorfor denne akutte skrivetrangen?– Inspirasjonen kom noe voldsomt over meg med det samme jeg satte meg ned for å sk...rive om dette emnet. Siden resten av familien var bortreist akkurat den langhelgen, ble jeg sittende og skrive i ett
Direktelink til artikkelen:
http://www.k-s.no/artikkelside/article/26971

Forskjellige blogger

Random pics

tilfeldig utvalgte artikler fra bloggen: